Amsterdam Airport Schiphol

Schiphol Airport is een van de grootste luchthavens van Europa en de belangrijkste luchthaven van Nederland. Het is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ongeveer 15 km ten zuiden van Amsterdam. Het is een van de drukste luchthavens van Europa en heeft meer dan 63 miljoen passagiers per jaar.

Schiphol Airport biedt vluchten naar meer dan 300 bestemmingen over de hele wereld. Er zijn veel grote internationale luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Delta, British Airways, Lufthansa, die hier vertrekken en aankomen, daarnaast zijn er ook vele budgetmaatschappijen zoals Ryanair, Easyjet.

De luchthaven biedt diverse faciliteiten voor passagiers, waaronder een groot winkelcentrum, diverse eetgelegenheden en een aantal hotels. Er is ook een panoramaterras, waar passagiers kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de luchthaven. Schiphol heeft ook een eigen museum waar bezoekers kunnen ontdekken hoe de luchthaven is ontstaan en zich heeft ontwikkeld.

Er zijn ook vele vervoersmogelijkheden van en naar de luchthaven, zoals trein, bus, taxi en zelfs met de fiets. Er is een directe treinverbinding naar het centrum van Amsterdam en andere steden in Nederland.

Schiphol Airport heeft in recente jaren een aantal verbeteringen geïmplementeerd om passagiers een comfortabele en efficiënte reiservaring te bieden, zoals geautomatiseerde incheck- en veiligheidscontroles, en een snellere verbinding tussen de terminals.

Amsterdam Airport Schiphol had in 2019 71.700.000 passagiers en 496.826 vluchtbewegingen.
Je kunt via Amsterdam Airport Schiphol naar 317 Europese en intercontinentale bestemmingen vliegen.

Parkeren op Amsterdam Airport Schiphol? Klik hier voor de mogelijkheden

Taxi naar Amsterdam Airport Schiphol? Klik hier voor de mogelijkheden

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00