Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport (officieel: Düsseldorf Airport GmbH) is een belangrijke luchthaven in Duitsland, gelegen in de staat Noordrijn-Westfalen, ongeveer 8 km ten noordwesten van de stad Düsseldorf. Het is de grootste luchthaven van de deelstaat Noordrijn-Westfalen, en één van de grootste in Duitsland. Het heeft meer dan 28 miljoen passagiers per jaar.

Düsseldorf Airport biedt vluchten naar meer dan 170 bestemmingen over de hele wereld, met veel Europese bestemmingen, maar ook bestemmingen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika, Azië en Australië. Er zijn veel grote internationale luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa, airberlin, Eurowings, en TUI fly Netherlands die hier vertrekken en aankomen.

De luchthaven beschikt over diverse faciliteiten voor passagiers, zoals een groot winkelcentrum, diverse eetgelegenheden, een aantal hotels en car rental services. Er zijn ook vergader- en zakelijke faciliteiten beschikbaar voor zakelijke reizigers.

Er zijn diverse vervoersmogelijkheden beschikbaar om van en naar de luchthaven te reizen, waaronder trein, bus, metro, en taxi. Er is ook een eigen parkeerterrein voor wie met de auto komt.

Parkeren op Düsseldorf Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Taxi naar Düsseldorf Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00