Liege Airport

Liège Airport (officieel: Liège Airport S.A.) is een belangrijke luchthaven gelegen in de Belgische provincie Luik, ongeveer 10 km ten oosten van de stad Luik. Het is de grootste luchthaven in de Wallonië regio in België en de derde grootste luchthaven van België, en heeft ongeveer 3 miljoen passagiers per jaar.

Liège Airport biedt vluchten naar meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld, met veel Europese bestemmingen, maar ook bestemmingen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika, Azië en Australië. Er zijn veel grote internationale luchtvaartmaatschappijen zoals Brussels Airlines, Ryanair, Wizz Air en TUI fly die hier vertrekken en aankomen.

De luchthaven beschikt over diverse faciliteiten voor passagiers, zoals een winkelcentrum, diverse eetgelegenheden, een aantal hotels, car rental services en vergaderfaciliteiten. Er is ook een VIP salon en een Duty-Free winkel beschikbaar voor passagiers.

Er zijn diverse vervoersmogelijkheden beschikbaar om van en naar de luchthaven te reizen, waaronder trein, bus, taxi en parkeergelegenheid voor wie met de auto komt. Er is een directe treinverbinding naar het centrum van Luik en andere steden in België.

Parkeren op Liege Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Taxi naar Liege Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00