Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport (officieel: Rotterdam The Hague Airport B.V.) is een belangrijke luchthaven gelegen in de provincie Zuid-Holland, Nederland, ongeveer 4 km ten westen van de stad Rotterdam en 15 km ten westen van de stad Den Haag. Het is de op drie na grootste luchthaven van Nederland en verwerkt ongeveer 4 miljoen passagiers per jaar.

Rotterdam The Hague Airport biedt vluchten naar meer dan 80 bestemmingen over de hele wereld, met veel Europese bestemmingen, maar ook bestemmingen in Noord-Amerika, Afrika en Azië. Er zijn veel grote internationale luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, TUI fly, Ryanair en Transavia die hier vertrekken en aankomen.

De luchthaven beschikt over diverse faciliteiten voor passagiers, zoals een groot winkelcentrum, diverse eetgelegenheden, car rental services en vergaderfaciliteiten. Er is ook een VIP salon en een Duty-Free winkel beschikbaar voor passagiers.

Er zijn diverse vervoersmogelijkheden beschikbaar om van en naar de luchthaven te reizen, waaronder trein, bus, metro, en taxi. Er is ook een eigen parkeerterrein voor wie met de auto komt.

Parkeren op Rotterdam The Hague Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Taxi naar Rotterdam The Hague Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00