Brussels Airport

Brussels Airport (officieel: Brussels Airport Company nv/sa), is een belangrijke luchthaven van België en één van de grootste van Europa. Het ligt ongeveer 12 km ten noordoosten van Brussel, de hoofdstad van België, en is de basis van verschillende grote luchtvaartmaatschappijen zoals Brussels Airlines, Ryanair, en TUI fly Belgium.

Brussels Airport biedt vluchten naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd, waaronder veel Europese bestemmingen, maar ook bestemmingen in Noord-Amerika, Afrika, en Azië. Er zijn ook verschillende budgetmaatschappijen die vanuit Brussels Airport vertrekken.

De luchthaven heeft een breed scala aan faciliteiten voor passagiers, zoals een groot winkelcentrum, diverse eetgelegenheden, een postkantoor, banken en geldautomaten, en een aantal hotels in de nabijheid. Ook is er een zakelijk centrum met vergaderruimtes en andere zakelijke faciliteiten.

Er zijn diverse vervoersmogelijkheden beschikbaar om van en naar de luchthaven te reizen, zoals trein, bus, metro, en taxi. De luchthaven heeft ook een eigen parkeerterrein voor wie met de auto komt.

Brussels Airport heeft in recente jaren investeringen gedaan in nieuwe technologieën en infrastructuur om de efficiëntie te verhogen en de reiservaring van passagiers te verbeteren. Ook zijn er diverse maatregelen genomen om de veiligheid te verhogen na terroristische aanslagen in 2016.

Parkeren op Brussels Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Taxi naar Brussels Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00