Eindhoven Airport

Eindhoven Airport (officieel: Eindhoven Airport BV) is een belangrijke luchthaven in Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant, ongeveer 8 km ten oosten van de stad Eindhoven. Het is de grootste luchthaven van Brabant en de op vijf na grootste luchthaven van Nederland, en heeft meer dan 6 miljoen passagiers per jaar.

Eindhoven Airport biedt vluchten naar meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld, met veel Europese bestemmingen, maar ook bestemmingen in Noord-Amerika, Afrika, Azië en de Caraïben. Er zijn veel grote internationale luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Ryanair, Wizz Air en TUI fly die hier vertrekken en aankomen, daarnaast zijn er ook veel chartermaatschappijen en vakantie-maatschappijen die Eindhoven als vertrekpunt gebruiken.

De luchthaven beschikt over diverse faciliteiten voor passagiers, zoals een winkelcentrum, diverse eetgelegenheden, een aantal hotels, car rental services en vergaderfaciliteiten. Er is ook een panoramaterras waar passagiers kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de luchthaven.

Er zijn diverse vervoersmogelijkheden beschikbaar om van en naar de luchthaven te reizen, waaronder trein, bus, taxi en parkeergelegenheid voor wie met de auto komt. Er is een directe treinverbinding naar het centrum van Eindhoven en andere steden in Nederland.

Parkeren op Eindhoven Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Taxi naar Eindhoven Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00