Luchthaven Keulen-Bonn

Luchthaven Keulen-Bonn (officieel: Luchthaven Keulen-Bonn GmbH) is een belangrijke luchthaven gelegen in Noordrijn-Westfalen, Duitsland, ongeveer 15 km ten zuiden van de stad Keulen en 15 km ten westen van de stad Bonn. Het is een van de grootste luchthavens in Duitsland, en heeft meer dan 10 miljoen passagiers per jaar.

Luchthaven Keulen-Bonn biedt vluchten naar meer dan 120 bestemmingen over de hele wereld, met veel Europese bestemmingen, maar ook bestemmingen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika, Azië en Australië. Er zijn veel grote internationale luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa, Eurowings, Ryanair, TUI fly en easyJet die hier vertrekken en aankomen.

De luchthaven beschikt over diverse faciliteiten voor passagiers, zoals een groot winkelcentrum, diverse eetgelegenheden, een aantal hotels en car rental services. Er zijn ook vergader- en zakelijke faciliteiten beschikbaar voor zakelijke reizigers.

Er zijn diverse vervoersmogelijkheden beschikbaar om van en naar de luchthaven te reizen, waaronder trein, bus, metro, en taxi. Er is ook een eigen parkeerterrein voor wie met de auto komt.

Parkeren op Luchthaven Keulen-Bonn? Klik hier voor de mogelijkheden

Taxi naar Luchthaven Keulen-Bonn? Klik hier voor de mogelijkhede

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00