Vliegvelden Nederland

Er zijn verschillende luchthavens in Nederland waar passagiers kunnen vertrekken of aankomen. De belangrijkste en grootste luchthavens in Nederland zijn:

  • Schiphol Airport: gelegen nabij Amsterdam, is de grootste luchthaven van Nederland en een van de grootste van Europa. Er zijn vluchten naar meer dan 300 bestemmingen over de hele wereld, met veel Europese bestemmingen, maar ook bestemmingen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika, Azië en Australië. Er zijn veel grote internationale luchtvaartmaatschappijen die hier vertrekken en aankomen, zoals KLM, Delta, British Airways, Air France en Lufthansa.
  • Eindhoven Airport: gelegen in Noord-Brabant, is de tweede grootste luchthaven van Nederland. Er zijn vluchten naar meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld, met veel Europese bestemmingen, maar ook bestemmingen in Noord-Amerika, Afrika en Azië. Er zijn veel grote internationale luchtvaartmaatschappijen die hier vertrekken en aankomen, zoals Ryanair, Wizz Air, TUI fly en Vueling.
  • Rotterdam The Hague Airport: gelegen in Zuid-Holland, is de op drie na grootste luchthaven van Nederland. Er zijn vluchten naar meer dan 80 bestemmingen over de hele wereld, met veel Europese bestemmingen, maar ook bestemmingen in Noord-Amerika, Afrika en Azië. Er zijn veel grote internationale luchtvaartmaatschappijen die hier vertrekken en aankomen, zoals KLM, TUI fly, Ryanair en Transavia.
  • Groningen Airport Eelde: gelegen in de provincie Groningen, is een minder bekende luchthaven die vooral charterservice verzorgt.
  • Maastricht Aachen Airport : gelegen op de grens met Duitsland, biedt vluchten naar een aantal Europese bestemmingen, met name Duitse, Belgische en Spaanse bestemmingen.
  • Luchthaven Oostende-Brugge: gelegen in België maar dichtbij de Nederlandse grens, biedt vluchten naar een aantal Europese bestemmingen, met name Spaanse en Franse bestemmingen.

Op deze website vind je binnenkort van deze luchthavens, hun bestemmingen, vluchtmaatschappijen, en faciliteiten die nuttig zijn voor reizigers.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00