Brussels South Charleroi Airport

Brussels South Charleroi Airport, ook wel bekend als Brussels-Charleroi Airport of gewoon Charleroi Airport, is een luchthaven in Charleroi, België. Het is een kleinere luchthaven dan Brussels Airport, gelegen ongeveer 60 km ten zuiden van Brussel.

Charleroi Airport is vooral een hub voor budgetmaatschappijen zoals Ryanair, Wizz Air, en TUI fly Belgium, die vluchten aanbieden naar een grote verscheidenheid aan bestemmingen over heel Europa en enkele andere bestemmingen. De luchthaven wordt ook vaak gebruikt als een low-cost alternatief voor Brussels Airport.

De luchthaven heeft een beperkt aantal faciliteiten voor passagiers, zoals een aantal winkels, eetgelegenheden, geldautomaten en een aantal car rental services. Er zijn ook diverse parkeeropties beschikbaar voor wie met de auto komt.

Er zijn diverse vervoersmogelijkheden beschikbaar voor reizigers om van en naar de luchthaven te reizen, waaronder de bus, de trein, en de taxi. Er rijden ook shuttle bussen naar Brussels Airport en andere plaatsen in de regio.

Parkeren op Brussels South Charleroi Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Taxi naar Brussels South Charleroi Airport? Klik hier voor de mogelijkheden

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00